Samurai

Acı sos tutkunlar için SAMURAİ. Özellikle endüstriyel soslara hem tat hem kalite olarak alternatif arayanlar için ideal acı sos çeşididir. İçerisinde hardal, sirke, baharat çeşitleri, yoğun ve keskin acı biber ile son derece kompleks bir tada ve derinliğe sahiptir. Asya mutfağı tariflerinde ve Türk mutfağı tariflerinde uyumlu ve tamamlayıcıdır.

İçindekiler

Su, Kanola/Düşük Erustik Asitli Kolza Yağ, Modifiye Mısır Nişastası, Şeker, Tuz, BUĞDAY Nişastası, HARDAL(Su, HARDAL Tohumu, Sirke, Tuz, Şeker, Baharat) Sirke, Baharat, YUMURTA SARISI Tozu, Asitliği Düzenleyici: E270, E330. Stibilazatör: E412. Koruyucu Madde: E202, E211. Renklendirici E160c, E160a. Antioksidan: E385. Kırmızı Biber.

Enerji ve Besin Öğeleri 100 ml için ;
Enerji 1103,0 kj / 267 kcal
Yağ 25,2 g
Doymuş Yağ 2,3 g
Karbonhidrat 8,2 g
Şeker 3,5 g
Lif 0,9 g
Protein 0,7 g
Tuz 2,1 g