Patates kızartması pane balık(çıtır balık), karides, kalamar vb. deniz mahsulleri ile uyumludur. Mutfak alışkanlıklarımızın ayrılmaz bir parçası olmaya aday.Yumurta sarısı, Frenk maydonozu ve kıtır soğan ile harmanlanmış krema kıvamında lezzetli sunumlarınız için hazırlanmıştır.
İçindekiler
Kanola/Düşük Erustik Asitli Kolza Yağı, Su, Tuzlu YUMURTA SARISI(YUMURTA SARISI, tuz, şeker, HARDAL(Su, HARDAL Tohumu, Sirke, Tuz, Şeker,Baharat). Asitliği Düzenleyici: E270, E330. Modifiye Mısır Nişastası, BUĞDAY Nişastası, Sirke, Tuz, Otlar, Baharatlar, Koruucular: E202, E211. Soğan Stabilizatör E412. Kapari, Antioksidan: E385